1114 Móricz Zsigmond körtér 3/a | Bejelentkezés: +3613611222
Nyitva tartás: H - P: 8.00-20.00 Sz: 9.00-15.00
Közvetlenül a 4 Metró F kijáratánál
sterilitás implantáció behelyezésekor

Maximális sterilitás a Móricz Dentalban

Steril környezet

A sterilitás az a kérdés, amelyről nem is kellene beszélnünk egy fogászati rendelő esetében, hiszen azt evidenciának tekintjük. Azonban a sterilitásnak több szintje van, éppen ezért mégis érdemes néhány szót ejteni erről a kérdésről, mert az Ön biztonságáról és egészségmegőrzéséről van szó.

Lássuk, milyen 4 szintű biztonsági sterilitás rendszer működik a Móricz Dental rendelőjében egy implantátum beültetés esetében:

Első szint: a műtő helyszínének előkészítése
Fogbeültetések alkalmával a legnagyobb biztonságot nyújtó eljárás még a műtét előtt történik. A kezelőhelyiség speciális antibakteriális tisztító és fertőtlenítő szerekkel kerül kezelésre, amely biztosítja az esetleges kórokozók elpusztulását
Második szint: a műtétet végző orvosok és asszisztensek előkészítése
A műtét előtt a beavatkozást végző orvos és asszisztens egy egyszer használatos steril műtéti ruhát ölt és fejvédő műtéti sapkát vesz fel, hogy elkerülje a fertőzés esélyét. Ezt követi a fertőtlenítő szerrel történő bemosakodás és steril kesztyűk alkalmazása a műtét teljes ideje alatt
Harmadik szint: a műtéti eszközök előkészítése
A műtét megkezdése előtt minden olyan műtéti és fogászati eszközt, amely használatba kerül, egy szigorú sterilitási folyamatnak vetjük alá, amely egyrészt áll egy kézi fertőtlenítő mosásból, másrészt pedig egy magas hőfokú, úgynevezett autoclave gépi sterilizálásból. Ez a módszer mindenben megfelel, sőt túl is mutat a legszigorúbb magyarországi és európai sztenderdeknek és a rendelőnkben alkalmazott MSZ EN ISO 900:2009-es szabvány eljárásoknak
Negyedik szint: az Ön műtéti előkészítése
A műtét megkezdése előtt Ön is egy sterilitási protokollon esik át, amelynek keretében utcai ruhájára a szennyezések kizárása céljából egy szintén egyszer használatos steril műtéti köpenyt kap hajvédővel. Arcát kíméletesen lefertőtlenítjük, mert az közel van a műtéti területhez és azon lehetnek utcai mikroszennyeződések.
Ezekkel az előkészítő sterilitási protokollokkal tehát megakadályozhatjuk azt, hogy külső szennyeződések bekerüljenek a műtéti környezetbe és ezzel biztosítjuk az Ön számára a sterilitási és gyógyulási biztonságot.
Ha szeretne biztonságos és steril környezetben gondoskodni hiányzó fogainak pótlásáról fogászati implantátumok segítségével, akkor hívja fel rendelőnket a +36 1 36 11 222-es telefonszámon vagy töltse ki a lenti űrlapot és kérjen időpontot egy térítésmentes implantációs konzultációra, ahol részletesen megbeszélheti ezeket a fontos sterilitási kérdéseket kezelőorvosával. Várjuk Önt szeretettel.

  Milyen beavatkozás érdeklik Önt?

  Családi neve *

  Utóneve *

  Mobiltelefon száma *

  E-mail címe

  A fogászati probléma rövid leírása

   

  Ehhez a témához még kacsolódik néhány fontos információt tartalmazó oldal. Kérjük olvassa el ezeket is a lenti dobozokra kattintva: