1114 Móricz Zsigmond körtér 3/a | Bejelentkezés: +3613611222
Nyitva tartás: H - P: 8.00-20.00 Sz: 9.00-15.00
Közvetlenül a 4 Metró F kijáratánál

Önbecsülésünk visszanyerése

implantáció

A fogászati implantáció, amely visszaadja a mosolyát

Az implantáció az orvosi hatásán túl jelentős lélekgyógyászati hatással is jár.

Gondoljon csak bele: hiányzó fogai (leginkább akkor, ha azok a front régióban vannak és környezet számára étkezéskor vagy beszéd közben a foghiány láthatóvá válik) szinte automatikusan elkezdünk zárt szájjal beszélni, illetve beszéd közben kezünkkel szánkat eltakarni.

Ez egy természetes reakció, hiszen megjelenésünket jelentősen lerontja egy vagy több hiányzó fog. Páciensek sok esetben számoltak be arról, hogy munkahelyükön is hátrányok érték őket, ha láthatóan hiányoztak a fogaik.

A fogászati implantáció tehát nem csak egy egészségügyi problémát oldal meg, hanem az implantátumok beültetésével és esztétikus fogpótlásokkal óriási lépést teszünk elvesztett önbecsülésünk visszanyerése érdekében is. Ráadásul még soha nem volt ilyen egyszerű és alacsony kockázatú beavatkozás egy vagy több hiányzó fog pótlása implantációval.

Ön is tegyen lépéseket önbecsülésének újra felépítése érdekében és jöjjön el rendelőnkbe egy térítésmentes konzultációra. Meggyőződésünk, hogy az Ön számára is találunk elképzeléseihez és lehetőségeihez igazodó implantációs megoldást esztétikus mosolyának kialakítására.
Várjuk jelentkezését a + 36 1 36 11 222-es telefonszámon vagy a lenti űrlap kitöltésével, ahol munkatársaink készséggel adnak Önnek felvilágosítást a lehetőségeiről.

  Milyen beavatkozás érdeklik Önt?

  Családi neve *

  Utóneve *

  Mobiltelefon száma *

  E-mail címe

  A fogászati probléma rövid leírása

   

  Ehhez a témához még kacsolódik néhány fontos információt tartalmazó oldal. Kérjük olvassa el ezeket is a lenti dobozokra kattintva: