1114 Móricz Zsigmond körtér 3/a | Bejelentkezés: +3613611222
Nyitva tartás: H - P: 8.00-20.00 Sz: 9.00-15.00
Közvetlenül a 4 Metró F kijáratánál

Közelítsük meg a fogbeültetést az emberi oldaláról, így Önnek és orvosának is könnyebb lesz…

fogbeültetés és ember kapcsolat

A fogbeültetés emberi oldala

A hiányzó fogak pótlása implantátumokkal látszólag egy orvosi tevékenység. A valóságban azonban az, hogy egy kapcsolat két ember között: Ön és kezelőorvosa.

Ennek a kapcsolatnak a minősége határozza meg azt, hogy Ön hogyan fogja érezni magát a fogbeültetés közben: ha ez a kapcsolat a kölcsönös bizalomra épül, akkor a beavatkozás nem okoz majd jelentős megterhelést Önnek. Ha ez a bizalmi légkör azonban hiányzik, akkor Ön a teljes kezelés időtartamában tele lesz kétségekkel, melyek még a gyógyulási folyamatot is károsan befolyásolhatják.

Éppen ezért törekszünk a Móricz Dentalban arra, hogy a fogbeültetés alatt olyan légkört teremtsünk, amelyben Ön komfortosan érzi magát és megbízik kezelőorvosában.

Ezt úgy érhetjük el, hogy olyan emberi tényezőkre is odafigyelünk, melyek látszólag nincsenek szoros kapcsolatban a fogbeültetéssel, a valóságban azonban nagyon is szoros ez a kapcsolat. Lássuk, melyek ezek az emberi tényezők:

 • ?Milyen az Ön személyisége?
 • ?Melyek a fontosabb értékek az Ön számára: a rágóképesség visszaállítása vagy az esztétikus megjelenés?
 • ? Hogyan tudja majd a teljes kezelési folyamatot beilleszteni életkörülményeibe? Mi az ideális időbeosztása?
 • ?Milyen tényezők befolyásolják az Ön kezelését (családi, munkahelyi)?
 • ?A fogbeültetéssel elért esztétikus megjelenése hogyan járul majd hozzá személyes sikereihez?
Ha szeretné hiányzó fogainak pótlását emberibbé tenni, akkor javasoljuk, hogy látogasson el rendelőnkbe egy térítésmentes implantációs konzultációra és beszélje meg ezeket a mindkettőjük számára fontos kérdéseket jövendő implantológusával. Ez nem jelent elköteleződést az Ön részéről, csupán egy informatív és emberi hangú beszélgetés orvos és páciens között.
A térítésmentes konzultációra a +36 1 36 11 222-es telefonszámon vagy a lenti űrlap kitöltésével tud jelentkezni. Várjuk Önt szeretettel.

  Milyen beavatkozás érdeklik Önt?

  Családi neve *

  Utóneve *

  Mobiltelefon száma *

  E-mail címe

  A fogászati probléma rövid leírása

   

  Ehhez a témához még kacsolódik néhány fontos információt tartalmazó oldal. Kérjük olvassa el ezeket is a lenti dobozokra kattintva: