1114 Móricz Zsigmond körtér 3/a | Bejelentkezés: +3613611222
Nyitva tartás: H - P: 8.00-20.00 Sz: 9.00-15.00
Közvetlenül a 4 Metró F kijáratánál

Felkészült csapat a Móricz Dentalban

A sikeres implantátum beültetés egyik legfontosabb követelménye az, hogy a fogbeültetést végző szakember ne csak magas szintű elméleti tudással rendelkezzen ezen a területen, de több éves szakmai tapasztalat is álljon a háta mögött. Az implantáció egyszerű esetben rutin műtétnek minősül, de az implantológusnak egy nem várt szituációt is tudnia kell magas szakmai színvonalon kezelni. A Móricz Dental implnatológus csapata erre fel van készülve.

Ismerje hát meg fogbeültetéssel foglalkozó csapatunk szakmai elkötelezettségét és felkészültségét a Móricz Dentalban:

Dr. GYURICZA PÉTER
A Móricz Dental vezető implantológusa –  szakterülete az implantológia, a szájsebészet és az esztétikus fogpótlások

Dr. Gyuricza Péter rendelővezető főorvos és implantológus

Dr. Gyuricza Péterfőorvos és implantológus

Gyuricza Doktor 20 éves tapasztattal rendelkezik a fogorvoslás és 10 éves tapasztalattal a fogbeültetés területén.

Az elmúlt évtizedben elsajátította és folyamatosan alkalmazza a Nobel Biocare Replace, Activ, Conical Connection valamint az Alpha Bio implantátumok sebészeti megoldásait.

A Nobel Guide számítógép által vezérelt implantológiai eljárásait, a Nobel Biocare implantátumokra CAD-CAM eljárással készített Procera fogpótlások gyakorlati alkalmazásait.

Több mint 1350 sikeres fogbeültetést hajtotta végre a Móricz Dentalban  a világ legkorszerűbb implantológiai technikái és eljárásai alapján, melyeket Magyarországról és Európából nagy számban érkező páciensek is elismernek.

Megnyugtató személyisége már sok páciensnek segített leküzdeni a félelmeit a fogbeültetéssel kapcsoltban.

DR. KALMÁR GABRIELLA
Fog- és szájbetegségek szakorvosa – konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, implantológus – szakterülete a szájsebészet, a fogbeültetés és a fogpótlások

Dr. Kalmár Gabriella szájsebész és implantológus

Dr. Kalmár Gabriella szájsebész és implantológus

Kalmár Doktornő 8 éves tapasztattal rendelkezik a fogorvoslás és 5 éves tapasztalattal a fogbeültetés területén.

Semmelweiss Egyetem Arc- Állcsont – Szájsebészeti és Fogászati Klinikán jelenleg is dolgozik és a fogorvostan hallgatók oktatásában is részt vesz.

Szájsebészeti szaktudása lehetővé teszi, hogy komplex implantációs eseteknél olyan speciális eljárásokat alkalmazzon, mint a csontpótlás vagy a sinus emelés.

A Móricz Dentalban végzett munkája során arra törekszik, hogy a páciensekkel együttműködve megtalálja a számukra legmegfelelőbb megoldást, a legkorszerűbb technológia és alapanyagok felhasználásával.

Kezeléseire jellemző a precizitás és a lelkiismeretes hozzá állás.

DR. VÉCSEY ZSOMBOR
Fog- és szájbetegségek szakorvosa – konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, implantológus– szakterülete a szájsebészet, a fogbeültetés és a fogpótlások

Dr. Vécsey Zsombor szájsebész és implantológus

Dr. Vécsey Zsombor szájsebész és implantológus

Vécsey Doktor 2008-ban szerezte fogorvosi diplomáját a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel.

A rezidensképzést a Semmelweis Egyetem Arc-, Állcsont-, Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján végzett és 2011-ben szakvizsgázott kiválóan megfelelt eredménnyel.

Ösztöndíjasként tanulmányokat folytat a freiburgi Albert-Ludwigs-Universitäten, valamint egy évet tanult a Mirage Center arc-, állcsont és plasztikai sebészeti klinikáján Kaliforniában.

Kiváló elméleti eredményei mellé immáron 5 éves szakmai tapasztalat is társul.

Mosolygós és empatikus stílusával sok lojális pácienst szerzett már a Móricz Dentalban.

 

Ha a magas szintű szakmai felkészültség és a több éves gyakorlat az Ön számára is értéket és biztonságot jelent, akkor jöjjön el a Móricz Dentalba egy térítésmentes implantációs konzultációra.

A konzultációra a +36 1 36 11 2222-es telefonszámon vagy a lenti űrlap segítségével tud jelentkezni. Várjuk Önt szertettel.

  Milyen beavatkozás érdeklik Önt?

  Családi neve *

  Utóneve *

  Mobiltelefon száma *

  E-mail címe

  A fogászati probléma rövid leírása

   

  Ehhez a témához még kacsolódik néhány fontos információt tartalmazó oldal. Kérjük olvassa el ezeket is a lenti dobozokra kattintva: