1114 Móricz Zsigmond körtér 3/a | Bejelentkezés: +3613611222
Nyitva tartás: H - P: 8.00-20.00 Sz: 9.00-15.00
Közvetlenül a 4 Metró F kijáratánál
fogbeültetés biztonság

Biztonságos fogbeültetés a Móricz Dentalban

Az Ön biztonsága

Az implantátum beültetése során a rendelőnkben az elsődleges szempont az Ön egészségügyi biztonsága.

A fogbeültetés egy egyszerű rutin műtét, amelynek minimális kockázata van, de csak akkor, ha egy időben és egy helyen adottak az optimális feltételek.

És hogy mik azok, íme:

Egy hozzáértő, felkészült és komoly szakmai gyakorlattal rendelkező csapat, amely minden eseményre fel van készülve, ami egy műtét közben előfordulhat

A Móricz Dental implantológiai központként funkcionál. Az itt dolgozó implantológusok több mint egy évtizedes gyakorlattal rendelkeznek a fogbeültetés területén.

Kifogástalan minőségű implantátumok és fogpótlások alkalmazása

Ma Magyarországon több mint 30 implantátumcsalád érhető el, a Móricz Dentalban azonban csak két implantátumcsalád kerül alkalmazásra. Ennek, pedig az az oka, hogy ezek az implantátumcsaládok már bizonyítottak. Megbízható forrásból származnak és nagy biztonságot jelentenek Önnek hosszú távon.

Naprakész technikai felszereltség és sterilitás

A Móricz Dental rendelője az a hely, ahol mindent egy helyen vehet igénybe a sikeres implantátum beültetéshez. A folyamatot egy zöld technológiára épülő alacsony terhelésű 3D CT felvétel elkészítésével kezdjük. Ezt követően pedig egy minden szempontból tökéletesen felszerelt és steril műtőben történik az implantátumok beültetése.

Természetesen nem állítjuk azt, hogy a Móricz Dental az egyetlen hely Budapesten, ahol nagy biztonsággal lehet elvégeztetni egy fogbeültetést. Mindössze ezekre a kritikus tényezőkre szerettük volna felhívni az Ön figyelmét mielőtt döntést hoz hiányzó fogainak beültetéséről.

Fogbeültetés előtt tehát ezeket a fontos biztonsági döntéseket kell meghoznia:

 • Melyik rendelőt válassza a biztonságos fogbeültetéshez?
 • Ki legyen az Ön felkészült implantológusa?
 • Milyen implantátumcsaládot válasszon a ma elérhető több mint 10 típusból?
 • Milyen implantációs fogpótlás kerüljön a beültetett mesterséges foggyökérre?
 • Milyen garanciális feltéteknek kell megfelelnie, ha élni szeretne a fogászati rendelő által biztosított garanciával?

Ha biztonságos helyet keress hiányzó fogainak pótlására és szeretné kockázatait minimalizálni, akkor jöjjön el rendelőnkbe egy térítésmentes konzultációra, ahol minden információt megkap a fogbeültetésről. Konzultációs időpontot a +36 1 36 11 222-es telefonszámon tud kérni.

Természetesen nem állítjuk azt, hogy a Móricz Dental az egyetlen hely Budapesten, ahol nagy biztonsággal lehet elvégeztetni egy fogbeültetést. Mindössze ezekre a kritikus tényezőkre szerettük volna felhívni az Ön figyelmét mielőtt döntést hoz hiányzó fogainak beültetéséről.
Ha biztonságos helyet keress hiányzó fogainak pótlására és szeretné kockázatait minimalizálni, akkor jöjjön el rendelőnkbe egy térítésmentes konzultációra, ahol minden információt megkap a fogbeültetésről. Konzultációs időpontot a  +36 1 36 11 222-es telefonszámon vagy az űrlap kittöltésével tud kérni:

  Milyen beavatkozás érdeklik Önt?

  Családi neve *

  Utóneve *

  Mobiltelefon száma *

  E-mail címe

  A fogászati probléma rövid leírása

   

  Ehhez a témához még kacsolódik néhány fontos információt tartalmazó oldal. Kérjük olvassa el ezeket is a lenti dobozokra kattintva: