1114 Móricz Zsigmond körtér 3/a | Bejelentkezés: +3613611222
Nyitva tartás: H - P: 8.00-20.00 Sz: 9.00-15.00
Közvetlenül a 4 Metró F kijáratánál

Az esztétikus megjelenés

Milyen kapcsoltban van az esztétikus megjelenés a fogbeültetéssel?

Esztétikus megjelenés fogászati implantátum segítségével

Esztétikus megjelenés fogászati implantátum segítségével

A hiányzó fogak két területen okozhatnak egymástól eltérő típusú problémát. Ha a hiányzó fogak a hátsó tartományban vannak, ahol beszéd, nevetés vagy evés közben nem láthatóak, akkor azok elsősorban funkcionális problémákat okoznak, azaz jelentős mértékben csökken a rágóképességünk és a hiányzó fog melletti szomszédos fogak is veszélybe kerülnek. (A fogbeültetés elhalasztásából származó kockázatokról ide kattintva olvashat bővebben)

Más a helyzet az első fogak esetében, azaz akkor, ha a hiányzó fog a látható tartományba, úgymond a mosolyzónában van. Ebben az esetben a probléma kettős: hiszen egyrészt ugyan úgy fent állnak a funkcionális problémák, de ehhez még esztétikai hiányosság is társul.

Ez már komoly szociális gondokat is okozhat, hiszen környezetünkben a láthatóan hiányzó fog az „igénytelenség” érzetét keltheti és hátrányos megkülönböztetésnek tesz ki minket.

Azonban ezen könnyű segíteni, hiszen a fogbeültetés (jó kezekben) ma már egy egyszerű rutinműtétnek minősül, ráadásul a széles választéknak köszönhetően még az ára is megfizethető. (Az implantátumokról ide kattintva olvashat bővebben)

Sokszorosan megtérül tehát a hiányzó fogak pótlása implantátumokkal a felmerülő költségek ellenére is:

 • 1Sokkal jobban fogja érezni magát, megnő az önértékelése és az önbizalma és többször mer majd mosolyogni
 • 2Szakmai karriere és magánélete is egyensúlyi pályára kerül magabiztosságának köszönhetően
 • 3Rágóképessége visszaáll fiatalkori állapotába, így különösebb korlátozások nélkül tud majd enni és inni

Ilyen összefüggésben van tehát az esztétikus megjelenés a fogbeültetéssel.

Az esztétikus megjelenést fogbeültetéssel úgy érhetjük el, hogy a mesterséges foggyökerekre esztétikus, porcelán borítású fogpótlást készítünk. Ez adja meg a fogak végső formáját és színét, amely harmonikusan illeszkedik majd meglévő fogaihoz, így természetes külsőt kölcsönöz Önnek.

A fogászati implantációnak tehát számtalan előnye van, melyeket érdemes megismernie. Jöjjön el rendelőnkbe egy térítésmentes konzultációra és mi örömmel megosztjuk Önnel az implantátumokban rejlő lehetőségeket.

Időpontot a +36 1 36 11 222-es telefonszámon vagy a lenti űrlap kitöltésével  tud kérni. Várjuk Önt szertettel.

  Milyen beavatkozás érdeklik Önt?

  Családi neve *

  Utóneve *

  Mobiltelefon száma *

  E-mail címe

  A fogászati probléma rövid leírása

   

  Ehhez a témához még kacsolódik néhány fontos információt tartalmazó oldal. Kérjük olvassa el ezeket is a lenti dobozokra kattintva: