1114 Móricz Zsigmond körtér 3/a | Bejelentkezés: +3613611222
Nyitva tartás: H - P: 8.00-20.00 Sz: 9.00-15.00
Közvetlenül a 4 Metró F kijáratánál

Az értékarányos árak

fogászati implantátum ár

Ahol az implantátum ár arányban van a minőséggel

Az implantátumok népszerűsége és elterjedtsége most Önnek kedvez leginkább, hiszen a beültetés ára mára már mindenki számára megfizethetővé vált…

Az árak, igen az árak. Akár csak a termékek nagy többségénél, itt sem igazán tudjuk, hogy miért kerül az egyik implantátum 98.500 Ft-ba a másik pedig 148.500 Ft-ba. Melyek azok a tényezők, amelyek indokoltá tehetik ezt az árkülönbséget?

Hiszen mindkét implantátum tartós és esztétikus eredményt ígér. Ráadásul fogászati szaktudással nem rendelkező páciensek számára látszatra vagy méretre sem igazán különböznek. Mi tehát akkor az oka az árkülönbségnek?

Ismerje meg azokat az okokat, amelyek az implantátumcsaládok és a technológiák különbözősége miatt egymástól eltérő árakat eredményeznek:

Első ok
Az implantátum beültetés egy hiányzó fog pótlásának csupán az első lépése. A gyógyulási periódust követően kerül rögzítésre a mesterséges foggyökérbe az esztétikus fogpótlás. Az első ok tehát ebben rejlik, mert a különböző implantátumcsaládok más és más protetikai megoldásokat kínálnak, azaz, hogy milyen legyen a végleges esztétikus fogpótlás
Második ok
Az implantátumokat gyártó cégek több éves vagy inkább évtizedes kutatómunkát végeznek, amíg kifejlesztenek egy kiválóan működő családot. Az implantátumok felületkezelése más- más, ami azért fontos, mert a becsontosodási folyamatot az implantátumok felülete nagyban befolyásolja. Ez tehát a második oka az árkülönbségeknek
Harmadik ok
Egyes implantátumcsaládokhoz olyan prémiumszolgáltatások is csatlakoznak, melyek az elkészült fogpótlást még esztétikusabbá, komfortosabbá és tartósabbá teszi. (Ilyen például a Móricz Dentalban nagy népszerűségnek örvendő Nobel Biocare implantátumcsaládhoz tartozó Procera egyedi fejek előállítása CAD-CAM technológiával)
Nem könnyű tehát döntést hozni abban a kérdésben, melyik implantátumot válasszuk.>Jöjjön el a Móricz Dental rendelőjébe egy térítésmentes implantációs konzultációra és mi minden Önben felmerülő kérdésre örömmel adunk választ. Nem utolsó sorban pedig kezelési tervet készítünk Önnek, melyből a teljes beavatkozás költségei is pontosan ki fognak derülni az Ön számára. Ezen túlmenően pedig segítünk kiválasztani az Ön számára ideális implantációs megoldást is.

Térítésmentes konzultációra a +36 1 36 11 222-es telefonszámon vagy az űrlap kitöltésével tud jelentkezni:

  Milyen beavatkozás érdeklik Önt?

  Családi neve *

  Utóneve *

  Mobiltelefon száma *

  E-mail címe

  A fogászati probléma rövid leírása

   

  Ehhez a témához még kacsolódik néhány fontos információt tartalmazó oldal. Kérjük olvassa el ezeket is a lenti dobozokra kattintva: