1114 Móricz Zsigmond körtér 3/a | Bejelentkezés: +3613611222
Nyitva tartás: H - P: 8.00-20.00 Sz: 9.00-15.00
Közvetlenül a 4 Metró F kijáratánál
implantacio_2

Fogbeültetés 98,5%-os sikerrel

Ahol minden egy helyen van a sikeres implantátum beültetéshez

A felkészült implantológus, a jól felszerelt rendelő, a digitális diagnosztika, mind-mind fontos kellékei a sikeres implantátum beültetésnek.

De ezzel mi nem elégszünk meg, mert a sikeres és esztétikus implantátum beültetésnek 6 alapfeltétele van, amely a Móricz Dental rendelőjében egy időben, egy helyen mindent megtalál, ami a sikeres fogbeültetéshez elengedhetetlen:

Gyors, pontos és kímélő 3D CT diagnosztika:
A hosszú távú és tartós megoldást nyújtó implantátum beültetés alapfeltétele a pontos diagnosztika. 3D CT felvételeknél ma nincs erre alkalmasabb módszer. Rendelőnkben erre a célra a Vatech Pax-i 3D digitális panoráma röntgen berendezést alkalmazzuk, beépített Cone Beam CT-vel. Az így készült felvételek segítségével implantológusa pontos képet tud alkotni fogainak és csontszerkezetének állapotáról és arról, hogy hogyan lehet hiányzó fogait biztonságosan pótolni implantátumok segítségével
Szakértő és nagy gyakorlattal rendelkező implantológusok:
Az igazi biztonságot az Ön számára az jelenti, ha olyan felkészült fogszakorvos végzi a műtéti beavatkozást, aki több éves vagy évtizedes gyakorlattal rendelkezik ezen a területen. Alapesetben a fogbeültetés rutin műtétnek minősül, de egy felkészült szakembert nem érhetik meglepetések műtét közben.
Megbízható forrásból származó minőségi implantátumok:
Ma Magyarországon hozzávetőleg 30 típusú implantátumcsalád érhető el a foghiány pótlására. Minden rendelő eldöntheti, hogy az elérhető implantátumcsaládok közül melyiket javasolja beültetésre pácienseinek. A Móricz Dentalban kizárólag több évtizedes kutatási hátérrel rendelkező nagy múltú cégek implantátumait ültetejük be, hogy azok a jövőben se okozzanak gondot Önnek. Ezek az implantátumok évente világszerte több ezer elégedet páciens formájában bizonyították már be minőségüket és tartósságukat.
Kitűnően felszerelt és steril műtő az implantátum beültetéshez:
A sikeres fogbeültetéshez a szakmai felkészültségen túl megfelelő technikai felkészültségre is szüksége van egy rendelőnek. Fontos, hogy a fogbeültetés milyen körülmények között történik: mennyire jól felszerelt a műtő, mennyire megnyugtató a környezet, mennyire kényelmes a kezelőszék, milyen színvonalú a sterilitás a rendelőben. ISO 9001:2009-es minősítéssel rendelkező rendelőnk mindenben megfelel a legszigorúbb európai sztenderdeknek, felszereltsége pedig bárhol a világon megállná a helyét.
Fájdalommentes műtéti beavatkozás:
Ahogy már többször említettük a mesterséges foggyökér, azaz az implantátum beültetése egy kisebb rutinműtétének minősül, főleg szakértői kezekben. Az ilyen típusú beavatkozásokat minden esetben helyi érzéstelenítésben végezzük, ami maximálisan biztosítja a fájdalommentességet a teljes műtéti beavatkozás alatt. Ennek az a biológia oka, hogy a mesterséges foggyökér a csontszerkezetbe kerül beültetésre, ahol kevesebb az idegvégződés, mint fogainkban, így ez a terület kevésbé érzékeny. A fogbeültetés tehát sok esetben egy hagyományos fogászati beavatkozásnál kevesebb kellemetlenséggel jár. Az egyetlen kényelmetlenség az, hogy egy-másfél órán át nyitva kell a páciensnek tartania száját.
Esztétikus korona a beültetett implantátumokra:
Az implantátumok a beültetést követően az íny alatti részbe kerülnek, így azok nem láthatóak. A gyógyulási folyamatot követően ebbe kerül rögzítésre az implantátum felépítmény, amely már az íny feletti részbe kerül, így tökéletesen alkalmas arra, hogy egy esztétikus korona kerüljön rá. Ekkor következik az utolsó lépés, amelyben az Ön elképzelésinek megfelelő és meglévő fogaihoz harmonikusan illeszkedő fogpótlás, azaz korona vagy híd készül.Ez a korona készülhet hagyományos fém vázra vagy korszerű, fémmentes cirkon vázra, amely a legmagasabb esztétikai igényeket is kielégíti. Így lesz teljes értékű az Ön implantációs fogpótlása.
A Móricz Dental rendelőjében tehát minden egy helyen van ahhoz, hogy hiányzó fogait sikeresen pótoljuk egy minőségi implantátummal és az arra kerülő esztétikus koronával, amely visszaállítja fiatalkori rágóképességét és esztétikus megjelenést kölcsönöz Önnek.Javasoljuk, hogy látogasson el rendelőnkbe egy térítésmentes konzultációra mielőtt döntést hozna a fogainak pótlásáról és ismerje meg részletesen lehetőségeit.
Felkészült implantológusaink rengeteg értékes információval és elképzeléseihez igazodó megoldásokkal várják Önt. A térítésmentes konzultációra a +36 1 36 11 222 telefonszámon vagy az űrlap kitöltésével tud jelentkezni.

  Milyen beavatkozás érdeklik Önt?

  Családi neve *

  Utóneve *

  Mobiltelefon száma *

  E-mail címe

  A fogászati probléma rövid leírása

   

  Ehhez a témához még kacsolódik néhány fontos információt tartalmazó oldal. Kérjük olvassa el ezeket is a lenti dobozokra kattintva: