1114 Móricz Zsigmond körtér 3/a | Bejelentkezés: +3613611222
Nyitva tartás: H - P: 8.00-20.00 Sz: 9.00-15.00
Közvetlenül a 4 Metró F kijáratánál

A rágóképesség visszaállítása

Fiatal korunkban megszoktuk, hogy szinte korlátozás nélkül ehetünk is ihatunk, amit csak szeretnénk, hiszen fogaink bírják a terhelést. Idősebb korban aztán szembesülnünk kell azzal, hogy fogainkat elveszíthetjük.

Érdekes összefüggés van a hiányzó fogak és az emésztési problémák között. A hiányzó fog csökkenti a rágóképességet, ez ugye sajnos egyértelmű. Emiatt az étel nagyobb darabokban kerülhet a gyomorba. Ez emésztési problémákat hoz magával, mert így az emésztőrendszer a túlterheltség állapotába kerül.

implantáció rágóképesség

A rágóképesség visszaállítása implantációval

Ha tehát Önnek vannak emésztési problémái, akkor első körben azt gondolja át, hogy vannak-e ezzel párhuzamosan hiányzó fogai is. A rágóképesség hatásosságának csökkenése sok esetben fel sem tűnik Önnek, így nem tudatosul Önben, hogy miért keletkeztek emésztési problémái.

Ha ez az állapot áll fenn Önnél, akkor látogasson el rendelőnkbe, hiszen egy térítésmentes konzultáció segítségével ez könnyedén kideríthető.

A fogbeültetés segítségével a hiányzó fogak helyét mesterséges foggyökerek foglalják el, melyekre a gyógyulási periódust követően a természetes fogakhoz hasonló implantációs fogpótlás kerül.

Ezzel nem csak azt a célt érjük el, hogy Önnek helyreáll az egyensúly a szájában és visszaáll fiatalkori rágóképessége, de azt is, hogy a hiányzó fogak melletti szomszédos és a hiányzó fogakkal szemben álló fogak a rágás során már nem kapnak további túlzott és aránytalan terhelést.

A biológiai hatásán túl a rágóképesség visszaállásának pozitív lelki hatásai is vannak:

 • Egy családi ebéd során már nem érezzük kellemetlenül magunkat, ha a rágóképességünket igénybe vevő ebédet tálalnak ki elénk, hiszen most már problémamentesen megbirkózunk vele
 • Emésztési problémáink látványos javulásának köszönhetően szinte észrevétlen módon általános közérzetünk is látványos javulásnak indul, hiszen már nem foglalják le gondolatainkat az emésztési problémák, így családunkra, munkánkra, kedvteléseinkre tudunk koncentrálni
A fiatal kori rágóképességünk helyreállítása ezt a problémát megoldhatja. Ennek legegyszerűbb módszere a mesterséges foggyökér, azaz fogászati implantátum beültetése a hiányzó fogak helyére.

Konzultációs időpontot a +36 136 11 222-es telefonszámon vagy a lenti űrlap kitöltésével tud kérni. Várjuk Önt szeretettel. Ne szenvedjen emésztési problémáitól. Derítse ki költségek nélkül, nem fogászati okok állnak-e a kellemtelen tüneteket produkáló probléma mögött.

  Milyen beavatkozás érdeklik Önt?

  Családi neve *

  Utóneve *

  Mobiltelefon száma *

  E-mail címe

  A fogászati probléma rövid leírása

   

  Ehhez a témához még kacsolódik néhány fontos információt tartalmazó oldal. Kérjük olvassa el ezeket is a lenti dobozokra kattintva: