1114 Móricz Zsigmond körtér 3/a | Bejelentkezés: +3613611222
Nyitva tartás: H - P: 8.00-20.00 Sz: 9.00-15.00
Közvetlenül a 4 Metró F kijáratánál

A FÁJDALOMRÓL

fogbeültetés fájdalom nélkül

Fájdalom nélküli fogbeültetés a Móricz Dentalban

A fogászati beavatkozások legnagyobb visszatartó ereje a fájdalomtól való félelem, amely valószínűleg rémes gyermekkori emlékeinkre vezethető vissza. Különösen így van ez az implantációval, mivel egy mesterséges foggyökér beültetése a csontszerkezetünkben nagyon fájdalmasnak hangzik.

A látszat pedig ebben az esetbe csal. A páciensek 95%-a a beavatkozás közben semmilyen fájdalmat nem érez. Sokan eufórikus hangulatban szállnak ki a székből, mondván, hogy sokkal, de sokkal rosszabbra számítottak annál, mint ami velük valójában történt. Mintha fogorvosa csak egy fogát tömte volna be.

Ennek két oka van: a fogbeültetésre alkalmas csontszerkezetben kevesebb az érző ideg, mint a fogainkban, ezért egy műtéti beavatkozás során még kevesebb érzéstelenítő is eléri a kívánt hatást. A korszerű helyi érzéstelenítőknek köszönhetően tehát már egy kis mennyiség is elegendő a teljes fájdalommentességhez, így az Ön szervezetét sem terheli túl.

Egyéni érzékenységek azonban elenyésző számban itt is előfordulhatnak, de azok is sikeresen kezelhetőek további fájdalomcsökkentővel.

Van azonban még egy kritikus pont, ez pedig a tűszúrás okozta fájdalomtól való félelem. Szerencsére ma már ez is a múlté. A fogászati tudomány fejlődése abba a tendenciába mutat, hogy egy fogbeültetés ne csak szakmai szempontból legyen kifogástalan, de a páciens egyedi fájdalommentességi igényeire is legyen tekintettel. Ennek köszönhetően az injekció beadását egy speciális zselé alkalmazása előzi meg, amellyel magának a tűszúrásnak a helye kerül érzéstelenítésre.

Az Ön biztonsága érdekében az implantációs műtéteket teljesen steril körülmények között végezzük a fertőzés veszélyének megakadályozására. A műtét után antibiotikumos kezelést is alkalmazunk biztonsági okokból.

A rendelőnkben alkalmazott implantátumcsaládok tiszta titánból készülnek. Antiallergének és egyedülálló tulajdonságuk, hogy képesek szervesen beépülni a csontszövetbe, így azok a beültetést követően sem okozhatnak problémát vagy fájdalmat.

Ha szeretné, hogy a fogbeültetés az Ön számára is fájdalommentes legyen, akkor ismerje meg azokat a lehetőségeket, melyeket rendelőnk kínál ennek a problémának a megoldására.

Ráadásul most mindezt egy térítésmentes konzultáció keretében teheti meg. Időpontot az alábbi űrlapon keresztül vagy a + 36 1 36 11 222-es számon tud kérni.

  Milyen beavatkozás érdeklik Önt?

  Családi neve *

  Utóneve *

  Mobiltelefon száma *

  E-mail címe

  A fogászati probléma rövid leírása

   

  Ehhez a témához még kacsolódik néhány fontos információt tartalmazó oldal. Kérjük olvassa el ezeket is a lenti dobozokra kattintva: